Trappor med Design & Personlighet från ATAB-Trappan

-Trapper med Design & Personlighed

ATAB-Trappan på Instagram

* Bemærk: Til trappedesign WF kræves hårde træsorter i trin, stødtrin, håndlister og stolper samt balustre. Det betyder, at fyr ikke må bruges i disse trappedele, når man vælger Design WF. Vangestykkerne mod væggen behøver dog ikke være af en hård træsort.

Vores træsorter og overfladebehandlinger

En meget vigtig komponent i din trappedesign er valget af træsort. Uanset hvilken trappeform du vælger, så har du adgang til alle vores træsorter og overfladebehandlinger. Farver og metal kan også bruges til at fremhæve og forstærke træets naturlige skønhed.

De fleste af vores standardtræsorter regnes som hårdttræ, og er derfor meget slidstærke. De lidt blødere træsorter giver derimod en dejlig naturlig følelse. Hvad du end vælger, så er alle træsorter i massiv udførelse. For at få en rigtig jævn og glat overflade på dækmalede vanger, bruger vi en massiv kerne af fyr belagt på begge sider med MDF.

De træsorter som vises nedenfor er ATAB-Trappens standard-træsorter, som vi altid lagerfører og med kort varsel kan bruge i netop din egen trappedesign. Naturligvis er der mulighed for at hjemtage andre træsorter efter ønske. Leveringstiderne kan så blive nogle uger længere end normalt.

Rustik Fyr

Fyr

Bøg Kortstav

Bøg Langstav

Birk Langstav

Ask Kortstav

Ask Langstav

Mahogny Langstav

Ahorn Langstav

Merbau Langstav

Eg kortstav

Eg Langstav

Valnød Parket

Valnød Langstav

Egbejdset fyr

Eg antik behandlet

Hvidbejdset fyr

Sortbejdset fyr

Valnødbejdset fyr

ATAB-Trapper, Lundevejgård, Lundevej 13, Hove, 2765 Smørum
Tlf. +45 46 76 27 00. E-post. info@atab-trapper.dk