Trappor med Design & Personlighet från ATAB-Trappan

-Trapper med Design & Personlighed

ATAB-Trappan på Instagram

Vores designlinjer

ATAB-Trappen har i mange år været ledende inden for trappe-design. Takket være høj fleksibilitet og ikke mindst lydhørhed over for vores kunders ideer og ønsker. Nedenfor følger en hurtig beskrivelse af de mest forekommende design-varianter.

Se eksempler på standardtrapper


DESIGN-TRADITION

ATABs design-tradition er den klassiske med indlagte trin i sidestykkerne. Men også i det klassiske er ATAB unik. For at undgå knirk i trappen og for at få en rigtig tæt tilslutning mellem trin og vanger, fræser vi en tap i trinenden, som sættes fast rundt om på alle fire sider. Kvalitet skal også findes i de små detaljer!


undefined

DESIGN-WF

WF-Trappen er en ny type trappe, som er udviklet de seneste år. Den har ingen for-vange, hvilket giver interiøret et luftigere og mere elegant indtryk. WF-Trappen er en kombination af trappehåndværkerens dygtighed og moderne højteknologi. WF-Trappen fremstilles kun af hårde træsorter med balustre og håndlister, som er tilpasset dagens krav til form, funktion og elegance.

Se eksempler på WF trapper


DESIGN-NEW AGE

ATABs NewAge er en helt ny trappedesign med nytænkning og innovationer baseret på ATABs lange håndværksmæssige tradition og kvalitetstænkning. Det spændende formsprog gør NewAge til den nye tids trappedesign.

Se eksempler på New Age-trapper


DESIGN-OVENPÅLIGGENDE

Den oven-påliggende (også kald underliggende vange) design er en meget gammel konstruktion, hvor alle trin hviler ovenpå de bærende dele (vangerne). Med denne variant får man synlige trinender, hvilket yderligere forstærker "trappe-looket". Ved hjælp af forskellige materialer og overfladebehandlinger kan man få en skøn kontrast mellem de forskellige komponenter, og kombineret med smukke balustradedele får man en lys, åben og tidløs design.

Se eksempler på ovenpåliggende trapper


DESIGN-SPIRIT

Med et meget moderne og spændende formsprog har Spirit-designen på kort tid etableret sig som vores mest efterspurgte trappemøbel. De anderledes profiler, de centrerede vanger og den innovative håndlisteløsning gør Spirit-trappen til et smykke i det moderne hjem.

Se eksempler på Spirit-trapper


DESIGN-MINIMA

Med Minima-trappen er det lykkedes ATAB at skabe en trappeløsning til de meget trange steder, uden at give afkald på møbelfølelsen. ATAB-Minima fås i en standard- og en egendesignet variant, Minima-Flex.

Se eksempler på Minima-trapper


DESIGN-SPARETRAPPEN

ATABs sparetrapper, også kaldet loft-trapper, bruges normalt hvor der er minimalt med plads tilgængeligt. Et sommerhus eller gæstehus hvor et soveloft skal nås på så bekvem en måde som muligt. Med den sindrige trin-konstruktion, som fås i to varianter, bliver trappens længde kortere end hvad der ellers var muligt. Sparetrapperne kan pga. trinformen kun fremstilles som lige trapper.

Se eksempler på sparetrapper

ATAB-Trapper, Lundevejgård, Lundevej 13, Hove, 2765 Smørum
Tlf. +45 46 76 27 00. E-post. info@atab-trapper.dk